Oozora The House

Το πολυβραβευμένο ασιατικό εστιατόριο της Αθήνας, το OozoraTheHouse καλωσορίζει το νέο ExecutiveSushiChefAndyLay στην κουζίνα του!

To Oozora συνεχίζει να δημιουργεί τις τάσεις της Αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής. Το κορυφαίο restaurantbar των Βορείων Προαστίων, στο εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη 54 στο Κεφαλάρι, εγκαινιάζει τη χειμερινή σεζόν με ηχηρή μεταγραφή στην κουζίνα του, με το μενού του να εστιάζει στην ιαπωνική κουζίνα, δίδοντας έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τις τεχνικές.

Ο νέος ExecutiveChef, AndyLay, μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία ως sushichef στα παγκοσμίως γνωστά γιαπωνέζικα εστιατόρια NobuMatsuhisaτης Μυκόνου και της Αθήνας, στα Nammos της Μυκόνου και της Κουρσεβέλ της Γαλλίας, αλλά και σε πολλά εστιατόρια του Λονδίνου, αναλαμβάνει με την ομάδα του να απογειώσει την γιαπωνέζικη κουζίνα του OozoratheHouse.

Τα νέα signature πιάτα του chefAndyLay, που δημιούργησε αποκλειστικά για τo χειμερινό μενού του Oozora, υπακούουν στις επιταγές της ιαπωνικής υψηλής γαστρονομίας και προκαλούν τους ουρανίσκους.Το sashimi έχει την τιμητική του, με τον Αστακό και τα λευκόσαρκα ψάρια να πρωταγωνιστούν! LiveLobsterSashimi, WholeWhitefishSashimi, RedMulletsashimiwithchillyjalapeno, είναι μερικές από τις επιλογές του νέου μενού του Oozora

Ο νέος ExecutiveSushiChef του Oozora, θα βρίσκεται ζωντανά με την ομάδα του, στη μεγάλη σάλα του Oozora, πίσω από τα sushibars, τα οποία πλέον είναι δυο, αφού το bar του εστιατορίου μετακόμισε σε πιο prive χώρο, ανάμεσα στις σάλες. Ο chefAndyLay επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και χρησιμοποιεί τις πλέον ακριβείς τεχνικές για να δημιουργήσει μοναδικά sushirolls, maki, nigiri και sashimiplatters με akami, seabass, salmon, hamachi και mackerel, με αρκετές επιλογές και για vegetarians.

Από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου θα συνεχίσουν οι δημιουργίες της ασιατικής κουζίνας, με πιάτα που αγαπήθηκαν πολύ από το Αθηναϊκή κοινό και τους επισκέπτες της πόλης. 

Για φέτος το χειμώνα, το Oozora θα λειτουργεί τα μεσημέρια της Κυριακής (από αρχές Νοεμβρίου) στον χώρο του barclubrestaurantOMU, που βρίσκεται στον όροφο πάνω από το εστιατόριο. Το concept περιγράφεται από έναν μεγάλο μπουφέ με sushi και ζεστή κουζίνα, αλλά και με πολλές επιλογές για παιδιά, με υπέροχες μουσικές και χαλαρή ατμόσφαιρα. 

Το design του χώρου εμπνέεται από τα παραδοσιακά και διαχρονικά στοιχεία της Ασιατικής αρχιτεκτονικής. Φυσικά υλικά, όπως ξύλο, μπαμπού, μετάξι και χαρτί, προσδίδουν στον χώρο την απαιτούμενη απλότητα και τον ενώνουν με την φύση, η οποία είναι εξίσου σημαντική στις διάφορες τοπικές παραδόσεις.

Χαρακτήρα exclusive προσδίδουν επίσης στο χώρο τα μάρμαρα, ο εντυπωσιακός όνυχας και τα πετρώματα που χρησιμοποιούνται σε επιλεγμένα σημεία του χώρου, όπως στον χώρο του μπαρ, στην μεγάλη τράπεζα και στον τοίχο της εισόδου το οποίο καδράρει ένα “παράθυρο” στη φύση.

Ειπαν για εμας
Πληροφοριες
Διεύθυνση:
Δηληγιάννη 54
Κηφισιά 145 62, Ελλάδα
 
Βρείτε μας:
Find us on Facebook
 
 
 
Τοποθεσια Εστιατοριου