Oozora The House

Executive Sushi Chef Andy Lay

Cuisine: JapaneseAsian  

 

Ο νέος ExecutiveChef, AndyLay, μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία ως sushichef στα παγκοσμίως γνωστά γιαπωνέζικα εστιατόρια NobuMatsuhisaτης Μυκόνου και της Αθήνας, στα Nammos της Μυκόνου και της Κουρσεβέλ της Γαλλίας, αλλά και σε πολλά εστιατόρια του Λονδίνου, αναλαμβάνει με την ομάδα του να απογειώσει την γιαπωνέζικη κουζίνα του OozoratheHouse.

Τα νέα signature πιάτα του chefAndyLay, που δημιούργησε αποκλειστικά για τo χειμερινό μενού του Oozora, υπακούουν στις επιταγές της ιαπωνικής υψηλής γαστρονομίας και προκαλούν τους ουρανίσκους.Το sashimi έχει την τιμητική του, με τον Αστακό και τα λευκόσαρκα ψάρια να πρωταγωνιστούν! LiveLobsterSashimi, WholeWhitefishSashimi, RedMulletsashimiwithchillyjalapeno, είναι μερικές από τις επιλογές του νέου μενού του Oozora

Ο νέος ExecutiveSushiChef του Oozora, θα βρίσκεται ζωντανά με την ομάδα του, στη μεγάλη σάλα του Oozora, πίσω από τα sushibars, τα οποία πλέον είναι δυο, αφού το bar του εστιατορίου μετακόμισε σε πιο prive χώρο, ανάμεσα στις σάλες. Ο chefAndyLay επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και χρησιμοποιεί τις πλέον ακριβείς τεχνικές για να δημιουργήσει μοναδικά sushirolls, maki, nigiri και sashimiplatters με akami, seabass, salmon, hamachi και mackerel, με αρκετές επιλογές και για vegetarians

Ειπαν για εμας
Πληροφοριες
Διεύθυνση:
Δηληγιάννη 54
Κηφισιά 145 62, Ελλάδα
 
Βρείτε μας:
Find us on Facebook
 
 
 
Τοποθεσια Εστιατοριου