Oozora The House

Executive Sushi Chef Andy Lay

Cuisine: JapaneseAsian  

Ο Executive Chef, Andy Lay, μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία ως sushichef στα παγκοσμίως γνωστά γιαπωνέζικα εστιατόρια Nobu Matsuhisaτης Μυκόνου και της Αθήνας, στα Nammos της Μυκόνου και της Κουρσεβέλ της Γαλλίας, αλλά και σε πολλά εστιατόρια του Λονδίνου, απογειώνει την γιαπωνέζικη κουζίνα του Oozora the House.

Τα signature πιάτα του chef Andy Lay, υπακούουν στις επιταγές της ιαπωνικής υψηλής γαστρονομίας και προκαλούν τους ουρανίσκους.Το sashimi έχει την τιμητική του, με τον Αστακό και τα λευκόσαρκα ψάρια να πρωταγωνιστούν! Live Lobster Sashimi, Whole White fish Sashimi, Red Mullet sashimi with chilly jalapeno, είναι μερικές από τις επιλογές του  μενού του Oozora

Ο Executive Sushi Chef του Oozora, βρίσκεται ζωντανά με την ομάδα του, στη μεγάλη σάλα του Oozora, πίσω από τα sushibars! Ο chef Andy Lay επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και χρησιμοποιεί τις πλέον ακριβείς τεχνικές για να δημιουργήσει μοναδικά sushi rolls, maki, nigiri και sashimi platters με akami, seabass, salmon, hamachi και mackerel, με αρκετές επιλογές και για vegetarians

Ειπαν για εμας
Πληροφοριες
Διεύθυνση:
Δηληγιάννη 54
Κηφισιά 145 62, Ελλάδα
 
Βρείτε μας:
Find us on Facebook
 
 
 
Τοποθεσια Εστιατοριου